Panasonic Toughbook - topprestaties in the field

Rugged notebooks zijn laptops specifiek ontworpen voor gebruik in vaar/voertuigen, in het veld of in industriële omgevingen. 
 
Kenmerkend zijn de versterkte behuizing, waterdichte keyboards, in zonlicht afleesbare displays en schokbestendige montage van de harddisk(s) en display.

  
Voordelen Panasonic Toughbook

  • Duurzaam en betrouwbaar

  • Meer productiviteit en efficiënter werken

  • Perfecte balans tussen schokbestendigheid en zakelijke elegantie

  • Toegang tot toepassingen en gegevens onder veeleisende mobiele omstandigheden.


Interesse in Panasonic Toughbook?

Neem contact met ons op voor meer informatie.
> Vraag een Panasonic Toughbook offerte aan.
> Vraag een Panasonic Toughbook demo aan. U denkt erover na om een Panasonic Toughbook aan te schaffen. Maar u wil het toestel zelf eerst even in handen nemen en testen?  Kom naar onze Mobile Access Demo Room in Aartselaar. Onze Demo Room is uitgerust met een uitgebreid gamma aan toestellen van Panasonic Toughbook!

Uniek in Vlaanderen

Maak hier uw afspraak!

 

Gradaties van robuustheid - Welke is voor u?


In het Toughbook aanbod van mobiele pc's en tablets onderscheiden we verschillende gradaties van robuustheid (of 'ruggedness'), elk gemaakt voor sectorspecifieke toepassingen. 
 

Fully rugged

Fully-RuggedizedDeze toestellen bieden ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid. De mobiele Toughbook en Toughpad pc's en tablets zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen, water, stof, schokken, vallen en stoten. 
 

Semi rugged

Semi-RuggedizedDe perfecte balans van robuuste duurzaamheid en prestaties. Ze zijn schok- en waterbestendig, en kunnen een val van een hoogte tot 76 cm* doorstaan. Kortom, ideaal voor mobiele gebruikers die werken met bedrijfskritieke toepassingen en rekening moeten houden met de TCO (Total Cost of Ownership). 
 

Business rugged

Business ruggedizedPanasonic’s business rugged modellen zijn ontworpen om bescherming te bieden voor belangrijke onderdelen, zoals het beeldscherm, de harde schijf en het toetsenbord (het vaakst beschadigd conventionele notebooks), en stellen professionals zodoende in staat onderweg actief te blijven. De kernwaarde van deze toestellen ligt in de combinatie van robuustheid en een lichtgewicht ontwerp.  
 
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting