Wat als uw gegevens niet beschermd worden?

Veel organisaties denken pas aan gegevensverlies als het al gebeurd is. Gegevensverlies kan echter rampzalig zijn. Om de continuïteit van uw data te garanderen, is het cruciaal dat u een juiste strategie voor de bescherming van uw data kiest. De opslagtechnologieën van tegenwoordig bieden verschillende oplossingen voor gegevensbescherming enerzijds en bedrijfscontinuïteit anderzijds. 

> De juiste technologie kiezen
Downtime kan verschillende oorzaken hebben: menselijke fouten, hardware problemen, software storing of virussen. Een echte ramp op de locatie is slechts verantwoordelijk voor 3% van het dataverlies. 

              

 
Wist u dat?

  • Downtime kost een bedrijf gemiddeld € 50.000 per uur.

  • 70% van de bedrijven met grootschalig gegevensverlies sluit binnen 18 maanden

  • 93% van de bedrijven die 10 dagen of langer hun datacenter niet konden gebruiken is een jaar na de problemen failliet gegaan

De meeste bedrijven hebben wel eens stilgestaan bij wat de effecten kunnen zijn van gegevensverlies, maar hebben geen duidelijke strategie voor het geval het ook werkelijk gebeurt. 


Mobile Access kan u hierbij helpen. Wij treden immers op als ervaren gids in deze complexe en levensbelangrijke wereld en bieden u een oplossing op maat van uw behoeften en wensen. Gewapend met deze kennis werken wij voor een oplossing uit, van eenvoudige backup scenario’s tot failover naar disaster sites. Wij voorzien hier een disaster scenario voor de verschillende lagen in uw IT-omgeving: datacommunicatie, server & storage hardware, OS, gegevens, applicaties en user toegang. 

> De verschillende oplossingen 

 
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting