Keep a close watch on your IT

Via de Real-time Monitoring Services wordt uw bedrijfsnetwerk optimaal bewaakt door een uiterst krachtig en geavanceerd monitoring systeem waarbij alle belangrijke netwerkcomponenten en servers opgevolgd worden en dit 7 dagen op 7, de klok rond.


Naast de Real-time Monitoring Services worden de Network Inventory Services ingezet voor de verzameling van extra gegevens.  Network Inventory Services is een krachtig en aanpasbare oplossing voor het verzamelen en de inventarisatie van gegevens van windows netwerken en computers (servers, desktops, laptops, enz). Deze dienstverlening heeft de mogelijkheid om hardware-, software-, windows-, gebruikers- en configuratie informatie in kaart te brengen waardoor men o.a. licentiebeheer kan optimaliseren en waarbij het beheer van een groot aantal clients een stuk eenvoudiger wordt. Wat is dit?


Een dienst die zowel uw inventaris als de werking ervan voortdurend in het oog houdt en aangepast wordt indien er wijzigingen zijn op het netwerk.

Voor wie?


Voor iedereen die, zonder er zelf verder nog tijd in te steken, te allen tijden op de hoogte wil zijn van zijn inventaris (hard en software) én op de hoogte wil zijn van de werking ervan. 

Prijs?

  
De prijs wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van het aantal ‘sensoren’ (= meetpunten) die in overleg met de klant worden bepaald.    

Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting