De juiste keuze bij u in de buurt

Proximus-ICT-ExpertProximus SpearIT heeft IT reseller Mobile Access officieel benoemd tot ICT Expert. Deze exclusieve accreditatie betekent dat Mobile Access u altijd helpt om de juiste ICT-keuzes te maken, uw partner is voor installatie & configuratie en steeds voor een onberispelijke nazorg gaat. U beschikt tevens ook over een Personal Dedicated Account Manager van Proximus die u bijstaat in uw beslissingen. 


Als klant kan u genieten van het beste van twee werelden: productkennis en ondersteuning op topniveau én de persoonlijke service van een partner in uw buurt.
 

Waarom kiezen voor Mobile Access als ICT Expert?

 

  • Jarenlange ervaring - we helpen kmo’s bij het uitdenken, optimaliseren en onderhouden van hun informatica

  • Eén gesprekspartner - al uw vragen over informatie en telecom op één aanspreekpunt.

  • In de buurt - uw ICT Expert vindt u net om de hoek.

  • Kwaliteitsmerken - we werken uitsluitend met kwalitatieve producten en merken. Zo kunnen we downtime uitsluiten en kan u langer genieten van uw toestellen.

  • Uitmuntende (en betaalbare) service - uw ICT Expert is uw partner en altijd snel ter plaats met een gepaste oplossing.

  • Van KMO tot KMO - ICT Experts zijn zelf KMO’s en weten precies welke service en persoonlijke aanpak u verlangt.

  • Mee met de laatste trends - ICT Experts zijn op de hoogte van nieuwe technologische oplossingen en ook exclusief partner van Proximus.
   

Lees ook

   

Heeft u vragen over telefonie, hard- en software, backupsystemen, netwerkintegraties, Cloud-oplossingen of andere? Aarzel niet en neem contact op!Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting