Mobile Access Discovery Day: the Microsoft 2016 vision

08 december 2015

MS-Discovery-Day-3-dec-2015Op woensdag 2 december heeft de 'Mobile Access Discovery Day' plaatsgevonden in 't MAS in Antwerpen. In samenwerking met Microsoft hebben we op één namiddag de Microsoft 2016 vision aan onze klanten voorgesteld. In een gezellig kader op een uitzonderlijke locatie zijn we samengekomen, hebben we geleerd en vooral zeer lekker gegeten in het 2* restaurant 't Zilte van sterrenchef Viki Geunes.

Microsoft heeft veel nieuws te vertellen. Nieuwe producten, nieuwe lanceringen, nieuwe technologieën. De wereld van IT blijft evolueren en innoveren. Maar hoe kunnen deze nieuwe snufjes ons dagelijks leven en vooral de belangrijke work/life balance verbeteren? Ilse Wathion, Business Development Manager Online Services, heeft de Microsoft 2016 Vision volledig uit de doeken gedaan.
> Bekijk de 'Microsoft the 2016 vision' presentatie

Daarna zorgde Gunter Staes, Product & Solution Marketing Manager, voor een Deep Dive in het Office 365 en Azure verhaal.
> Bekijk de 'Deep Dive into Microsoft' presentatie

In de laatste sessie gaf 'Surface-addict' Alexander De Houwer een LIVE demo van de allernieuwste SurfacePro4. Als kers op de technologische taart kon iedere klant de SurfacePro4 even vastnemen en gewoon zelf ontdekken hoe handig de nieuwste tablet van Microsoft nu eigenlijk wel is.

DiscoveryDay_Microsoft_Wedstrijd-SurfacePro4Een exclusief event biedt natuurlijk ook een exclusieve prijs en de winnaar van de avond was Bennie Kriekaard van Sunny Europe. Onze wedstrijdvraag was zeer eenvoudig: waarom verdient u de nieuwste SurfacePro4 van Microsoft? Hij gaf ons in een originele zelfgemaakte video maar liefst 4 redenen waarom hij de Surface goed kan gebruiken. We hebben hem veel plezier met de leuke prijs!

De leerrijke dag hebben we afgesloten met een gastronomisch diner bij het 2* restaurant 't Zilte. Even genieten... Het was een zeer leuk event en we danken iedereen die aanwezig was!
MS-Discovery-Day-3-dec-2015-3
Heb je nog vragen rond een bepaald topic? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting