INTERVIEW: Frenk Smits CEO (STERCK magazine)

08 februari 2016

Thumb_SterckDe indrukwekkende technologische veranderingen van de laatste 50 jaar gaan we de komende 10 jaar nog eens overdoen, maar dan in veel sneller tempo. Bedrijven mogen niet te lang nadenken want tegen dat ze beslist hebben is het te laat.Sterck_FrenkSmitsFrenk Smits (CEO Mobile Access)

"Kwaliteit, stiptheid en continuïteit van processen, dat is belangrijk voor een KMO-bedrijfsleider! Business blijft lopen. Wij als ICT-expert moeten daarvoor zorgen en oplossingen bouwen. In welk land dat gebeurt is onze verantwoordelijkheid, maar de business van onze klant moet op elk moment blijven lopen.”

Lees hier het volledige interview (pdf)Even samenzitten?
Neem contact op voor een afspraak en we bespreken met u hoe u uw ICT-processen kan optimaliseren.


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting