Mobiele applicatie 'Mobile Inventory Manager' voor EXMAR

08 november 2016

Mobile_Access_mobiele_applicatie_ontwikkeling_exmar_scherm

Mobile Access heeft voor EXMAR Ship Management een mobiele applicatie ontwikkeld om het beheer en de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor zijn scheepsonderhoud te stroomlijnen.

"De oude procedure was veel te complex. Er moesten teveel stappen doorlopen worden om een item te inventariseren. Hierdoor werd het hele inventarisatieproces erg veeleisend voor onze bemanning. Het was tijdrovend en verminderde de productiviteit.", aldus Ivan Renette, Applications Portfolio Manager, Exmar.

  

Native applicatie, hoge standaarden

Mobile_Access_mobiele_applicatie_ontwikkeling_exmar_codeDe mobiele applicatie 'Mobile Inventory Manager' is speciaal voor EXMAR ontwikkeld en deze moest aan hoge standaarden voldoen.

"Het diende om een native applicatie te gaan die in batch kon werken, zonder een internetconnectie, en die zich automatisch connecteert met de desktop computers. Dat impliceerde dat de software op verschillende operating systems moest kunnen draaien", zegt Kwinten Volckaert, Software Solutions Manager bij Mobile Access.

Samen met Mobile Access en Panasonic Computer Product Solutions, heeft EXMAR Ship Management hun inventarisatiesysteem veranderd naar een volledig digitale oplossing.

Lees de volledige case study

> Exmar Ship Management converts to a fully digital auto-id inventory system (pdf)

> Lees het online artikel in Maintenance Magazine (online)


> Mobile Access - Uw mobiele oplossing op maat
 

Denkt u ook een mobiele oplossing ter verbetering van uw bedrijfsprocessen? 

Neem contact met ons op!Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting