Nextel neemt Mobile Access over

31 januari 2017

Vanaf 1 januari 2017 wordt Mobile Access onderdeel van Nextel en versterkt ze de ICT-integrator met haar expertise op vlak van innovatieve IT-producten, diensten en oplossingen. Mobile Access wordt zo de IT-tak binnen Nextel. De integratie van de 38 medewerkers en de 350 klanten is voorzien in de loop van het voorjaar.

Overname Nextel"Reeds verscheidene jaren evolueert de markt van telecom en IT naar ICT. Ook bij ons was deze trend meer en meer merkbaar. De integratie van onze IT-oplossingen in het portfolio van Nextel was dan ook voor ons beiden een logische stap. Wij zijn dan ook zeer trots dat we mogen meewerken aan de uitbouw van dit succesverhaal, want deze resulteert vast en zeker in een zeer sterke win-win voor onze beide klanten”, aldus Frenk Smits, Director van Mobile Access (links op de foto).

Mobile Access biedt reeds 27 jaar een mix van innovatieve ICT-producten, diensten en oplossingen aan middelgrote bedrijven. Ons portfolio reikt van Cloud services, Datasecurity, Datacenter, Storage, Netwerkbeheer tot Mobiele applicaties. “Door deze ruime waaier aan IT-oplossingen samen te voegen aan het portfolio, biedt Nextel nu een totaaloplossing op vlak van communicatie én IT. Zeker in kader van de Digitale Transformatie waarbij de nood om klanten te begeleiden bij hun keuze van nieuwe technologieën groter is dan ooit. En we beschouwen het als onze taak dat al onze klanten vandaag nog met deze vernieuwingen mee zijn”, aldus Peter Roelens, CEO van Nextel (rechts op de foto).

Nextel is de grootste Belgische integrator die zich reeds specialiseerde in de verkoop en dienstverlening van datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen én beveiliging aan bedrijven. Met de overname van Mobile Access vergroot Nextel haar competentiecenter voor IT-oplossingen en weet ze zich nu ook te onderscheiden met totaaloplossingen voor mobiliteit. Of het nu gaat over een oplossing voor een thuiswerker, een medewerker op de baan of een medewerker met een laptop op kantoor, Nextel is nu dé voice en dataspecialist in mobiliteit op de Belgische markt. Over Nextel NV


Nextel richt zich naar ondernemingen, overheden, zorginstellingen en non-profit organisaties. Nextel integreert een ruim aanbod ICT-, Operator- en Beveiligingsoplossingen in combinatie met de Nextel Lifecycle diensten. Daarnaast biedt het bedrijf een unieke aanpak voor klantenservice en een doorgedreven focus op kwaliteit.

Nextel differentieert zich door zich toe te leggen op de meerwaarde van haar oplossingen en kende sinds 1998 een sterke groei. Vandaag helpen 320 medewerkers 10.000 klanten vanuit de vestigingen in Wommelgem en Zaventem.Meer info vindt u terug op www.nextel.be.


Over Mobile Access


Mobile Access is een ICT-dienstverlenend bedrijf waar kwaliteit, persoonlijke service en klanttevredenheid voorop staat. Zij biedt aan middelgrote bedrijven een mix van innovatieve ICT-producten, diensten en oplossingen die de business van haar klanten optimaliseert. Mobile Access onderscheidt zicht door haar persoonlijke aanpak en excellente technische expertise en gaat al meer dan 27 jaar intensieve relaties aan met 350 klanten en meer dan 30 zorgvuldig uitgekozen technologiepartners.

Meer info vindt u terug op www.mobileaccess.beVoor meer informatie


Mobile Access NV
Frenk Smits
CEO
Tel +32 3 870 80 01
Email f.smits@mobileaccess.be 

Nextel NV
Peter Roelens
CEO
Tel +32 3 609 66 64
Email peter.roelens@nextel.be


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting