Ontmoet het ‘nieuwe’ Mobile Access op Infosecurity

28 februari 2017

InfoSecurity2017

Op 22 en 23 maart is Infosecurity terug! De Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. De ideale gelegenheid om Nextel te leren kennen en bij te praten met het ‘nieuwe’ Mobile Access.

Zoals u reeds vernomen heeft, vormt Mobile Access een onderdeel van Nextel. Vanaf 1 mei 2017 zal Mobile Access Nextel versterken als IT-solutions afdeling. We nodigen u dus graag uit voor een bezoek aan de Nextel stand op Infosecurity. Hier zal u ontdekken wat u meer kan krijgen bij Nextel.

Op de stand tonen we hoe u als bedrijf ‘Digital Leader’ kan worden en wat Nextel voor u kan betekenen. Maak kennis met het uitgebreide aanbod van oplossingen en ontdek waar we in de nieuwe samenstelling focus op zullen leggen.

Deze focus staat namelijk volledig in het teken van de ‘Digitale Transformatie’. Samen tonen we onze aanpak op vlak van Big Data, Internet of Things, Collaboration tools, Cloud en mobility oplossingen. Zodat u steeds een 'stap voor heeft' in de digitale transformatie.

> Bezoek Nextel op stand E056 in hal 3 <

Ja, ik wil een VIP-ticket reserveren. Schrijf u snel in en geniet van het VIP-arrangement tot en met donderdag 9 maart. Het VIP-ticket biedt:

  • Persoonlijke uitnodiging
  • Een special VIP-badge
  • Gratis parkeren
  • Toegang tot de VIP-lounge
  • Verschillende drankjes en lunch
  • De beste plaatsen tijdens de seminars
  • Toegang tot de netwerkborrel op 22 maart 2017

 
Nextel is officiële sponsor van het Computable Café op Infosecurity.

ComputableCafé-logo-small

 

 


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting