Partner News

 • HP terugroeping en vervanging van notebookbatterijen

  10 februari 2017
  De batterijen kunnen oververhitten en brand- en verbrandingsgevaar opleveren. Het is essentieel dat u het gebruik van betreffende batterijen onmiddellijk staakt.
  Lees meer


 • Ondersteuning voor Office 2013 binnen Office 365 eindigt 28 februari

  10 februari 2017
  Microsoft stopt eind februari met de ondersteuning van de Office 2013 versie binnen Office 365. Is een upgrade naar 2016 uitvoeren noodzakelijk?
  Lees meer


 • Ransomware bestrijden met Sophos Intercept X

  08 december 2016
  Sophos lanceert Intercept X, een nieuwe next-generation endpoint security-oplossing die zero-day malware, onbekende exploits en stealth attacks tegenhoudt.
  Lees meer


 • Windows Server 2016: kleiner, slanker en lichter

  07 december 2016
  Microsoft introduceert het nieuwe server besturingssysteem Windows Server 2016 en heeft als één van de vernieuwingen dat het juist minder heeft. Dit is wat u moet weten.
  Lees meer


 • Veeam Availability Suite 9.5: meest schaalbare upgrade tot nu toe

  07 december 2016
  Veeam Software lanceert Veeam Availability Suite versie 9.5, met 175 nieuwe features die zijn ontwikkeld om klanten meer wendbaarheid en flexibiliteit te bieden.
  Lees meer


 • In 4 stappen slimmer samenwerken met Office 365

  18 oktober 2016
  Werk jij nu op slimme manier samen met je collega’s en hoe creëer je een samenwerkend topteam? Office 365 kan je helpen.
  Lees meer


 • Aerohive lanceert nieuwe 802.11ac Wave 2 access points

  06 juni 2016
  Aerohive kondigt nieuwe cloud managed 802.11ac Wave 2 access points aan: AP250 en AP245X. Met deze release brengt Aerohive de meest flexibele wireless infrastructuur uit op de zakelijke markt.
  Lees meer


 • Nieuwe Toughbook CF-20: twee delen, één geheel

  03 april 2016
  De Panasonic Toughbook CF-20 is de eerste volledig robuuste detachable notebook ter wereld. Door de voordelen van een tablet en laptop te combineren biedt de CF-20 mobiele professionals ongeziene flexibiliteit.
  Lees meer


 • Gartner noemt Sophos een leider voor Endpoint Protection Platforms

  08 maart 2016
  Als Sophos Gold Partner is Mobile Access verheugd te melden dat Gartner Sophos heeft gepositioneerd als een leider in het Gartner Quadrant voor Endpoint Protection Platforms.
  Lees meer


 • NetApp neemt All Flash Storage SolidFire over

  08 maart 2016
  Begin februari heeft NetApp het bedrijf SolidFire overgenomen. SolidFire is DE All Flash storage oplossing voor de groeiende vraag naar cloud storage infrastructuur, virtualisatie en schaalbaarheid.
  Lees meer


 • Ruil uw oude toestellen in en krijg korting!

  24 januari 2016
  Microsoft lanceert het 'Buy Back' programma. Smartphone of tablet gebruikers krijgen de kans om verouderde en/of gebruikte toestellen binnen te brengen en krijgen in ruil een mooie korting.
  Lees meer


 • Microsoft Surface Pro 4 | Blijf de hele dag productief

  08 december 2015
  De Microsoft Surface Pro 4 is het nieuwste tablet in de Surface-reeks van Microsoft. Met deze krachtige Surface beschik je over al het gemak van een tablet, met de krachtige functionaliteit van een laptop.
  Lees meer


 • De strategische toekomst van uw infrastructuur

  10 november 2015
  Wilt u de vrijheid hebben om de juiste beslissingen voor uw bedrijf te nemen? Innovatieve manieren toepassen om uw IT flexibel te maken zonder de controle over uw data op te offeren? De Data Fabric van NetApp biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle beschikbare middelen.
  Lees meer


 • Focus op uw business calls met de Voyager Focus UC

  07 oktober 2015
  Plantronics lanceert de eerste bluetooth kantoor-headset met actieve lawaai onderdrukking. Verminder het lawaai en omgevingsgeluid in kantooromgevingen en concentreer u op hetgeen wat telt: uw business.
  Lees meer


 • Office 2016: what's new?

  07 oktober 2015
  Microsoft heeft een nieuwe versie van Office ontwikkeld: Office 2016. Deze Office versie is nog beter dan zijn voorganger. Met Office 2016 heeft Microsoft haar welbekende functies verbeterd en nog verder uitgebreid.
  Lees meer


 • De nieuwe Windows 10 verandert alles

  07 augustus 2015
  Met steeds meer cyberdreigingen om elke virtuele hoek, lanceert Microsoft Windows 10, met de nieuwste technologie waarmee u uw bedrijf kunt beschermen tegen moderne beveiligingsbedreigingen.
  Lees meer


 • Mobile Access behaalt extra certificaat

  20 april 2015
  Mobile Access heeft een extra certificatie bij: Microsoft Gold Midmarket Cloud Solutions. Via certificaten en training van onze medewerkers, hebben we de hoogste certificatie ontvangen.
  Lees meer


 • Skype for Business vervangt Lync

  20 april 2015
  Maak kennis met de nieuwe Skype for Business. Vanaf midden april stapt Microsoft officieel over van Microsoft Lync naar Skype for Business. Voor bestaande Lync gebruikers verandert er weinig.
  Lees meer


 • Slimmer werken met Outlook dankzij 6 handige tips

  05 februari 2015
  Outlook is een vast onderdeel in het Office pakket en een tool die op dagelijkse basis gebruikt wordt. Zelfs als je denkt alle trucjes onder de knie te hebben, dan bestaan er nog altijd onbekende shortcuts die het werk een stuk aangenamer maken.
  Lees meer


 • Webinar: How to manage and secure more devices on your Wifi

  05 februari 2015
  Op donderdag 12 maart geeft Aerohive ism Mobile Access een webinar over BYOD en Iot (Internet of Things). Met name we leggen u uit hoe u meer apparaten op uw WiFi kunt beheren en beveiligen. Schrijf u hier in!
  Lees meer


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting