Focus op uw business calls met de Voyager Focus UC

07 oktober 2015

Plantronics lanceert de eerste bluetooth kantoor-headset met actieve lawaai onderdrukking. Verminder het lawaai en omgevingsgeluid in kantooromgevingen en concentreer u op hetgeen wat telt: uw business.

Thumb_Voyager-Focus-UC_1Koptelefoons met actieve lawaai-onderdrukking bestaan natuurlijk al langer, maar een draadloze heaset voor kantoorgebruik met actieve lawaaionderdrukking was er tot nu toe niet. Plantronics brengt daar verandering in met de Voyager Focus UC. U wordt niet langer afgeleid door achtergrondgeluiden, want u zit middenin het gesprek.

Zit u in een kantoor- of andere omgeving met veel geluid van andere telefoongesprekken of werkzaamheden? Met de Voyager Focus UC worden achtergrondgeluiden dankzij de actieve lawaai-onderdrukking volledig geëlimineerd. De geluidskwaliteit voor zowel de beller als de persoon die gebeld wordt, is hier troef.

Met drie nauwkeurige afgestemde microfoons voor superieure onderdrukking van achtergrondgeluid, en on-demand actieve ruisonderdrukking zodat u zich op uw oproep of uw werk kunt richten. Plotse harde geluiden worden onderdrukt om uw gehoor te beschermen (SoundGuard).

De Voyager Focus UC is een stereo-headset met hifi-geluid & bluetooth die je een ganse dag kunt dragen.  De headset werkt volledig intuïtief. Dankzij slimme sensoren schakelt de headset zich automatisch in en uit bij het op- en afzetten. Muziek wordt simpelweg gepauzeerd of hervat.

Dankzij de ondersteuning voor Bluetooth Klasse 1 heeft de Voyager Focus UC een groot draadloos bereik van maximaal 45 meter, zonder dat dit de batterij nodeloos belast en de headset sluit perfect aan op verschillende laptops, Bluetooth vaste telefoons, mobiele telefoons en tablets.
Plantronics Blackwire 725


Thumb_Blackwire725Ook met de Blackwire 725 beperkt u mogelijke afleidingen en verhoogt u uw productiviteit. Deze USB headset beschikt,  net zoals de Voyager Focus UC, over slimme sensoren, actieve lawaaionderdrukking en hi-fi stereo geluid. Deze headset is uitermate geschikt voor vaste werkplekken in een rumoerige werkomgeving.


Interesse in Voyager Focus UC of Blackwire 725?
Hoor zelf het verschil!
Neem contact met ons op en we komen graag met het toestel van uw voorkeur langs.


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting