Office 2016: what's new?

07 oktober 2015

Thumb_Office2016Microsoft heeft een nieuwe versie van Office ontwikkeld: Office 2016. Deze Office versie is nog beter dan zijn voorganger. Met Office 2016 heeft Microsoft haar welbekende functies verbeterd en nog verder uitgebreid. Office 2016 is volledig geoptimaliseerd om vlekkeloos gebruikt te worden op uw smartphone of tablet.

Wat is nieuw?
De functies van de bekende Office-programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint, zijn uitgebreid zodat u nog sneller documenten kunt maken, documenten online kunt delen met collega’s en onderweg nóg efficiënter uw werk kan doen. Om deze Office 2016 versie uit te kunnen voeren op uw computer, moet u wel Windows 7 of hoger hebben. En daarnaast is het ook mogelijk om Office 2016 op uw smartphone en tablet te installeren.

U kunt Office 2016 installeren op maximaal vijf pc’s en ook op maximaal vijf tablets. En hierbij heeft u recht op automatische upgrades bij een jaar- of maandabonnement.

 Office 2016 in Volume Licenties

Voor KMO's en grote bedrijven zijn er Microsoft Volume Licenties. Deze licenties zijn de meest simpele manier van het kopen van licenties voor Microsoft software voor onbepaalde tijd. Wanneer u een Microsoft Volume Licentie aanschaft kunt u direct gebruik maken van de innovatieve features die Office 2016 u en uw bedrijf biedt.


Mobile Access heeft licentie specialisten die u graag helpen met het maken van goede en voordelige keuzes. Ze staan u graag bij in de aankoop, beheer en onderhoud van uw Microsoft Licenties.

Interesse in Microsoft Office 2016?

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting