Microsoft Surface Pro 4 | Blijf de hele dag productief

08 december 2015

Thumb_SurfacePro4De Microsoft Surface Pro 4 is het nieuwste tablet in de Surface-reeks van Microsoft. Deze krachtige Surface bevat net zoveel vermogen als een volledige laptop. Zo beschik je over al het gemak van een tablet, met de krachtige functionaliteit van een laptop.

De Surface Pro 4 komt in verschillende variaties en prijsklassen. Zo heb je er al een vanaf 999 euro: deze Surface Pro 4 beschikt over een Intel Core M processor, 4GB aan werkgeheugen en een SSD van 128GB. De duurste Surface Pro 4 kost 2449 euro en voor dit bedrag heb je een krachtige tablet met Intel Core i7 processor, 16GB aan werkgeheugen en een SSD van 512GB!

Geavanceerde Microsoft technologie
Met de Microsoft Surface-pen is schrijven net zo vloeiend en nauwkeurig als een balpen op papier. De pen biedt 1024 drukpunten en bevat een 'gum' aan de achterkant. Met één klik van je Surface-pen verschijnt er een blanco OneNote-pagina om snel aantekeningen te maken, zelfs in slaapstand! En met de 5 MP camera aan de voorzijde en de 8 MP automatisch scherpstellende camera aan de achterzijde kan je vol vertrouwen videoconferenties voeren met je collega's uit de hele wereld.

U kan ook verschillende handige accessoires aankopen voor de Surface Pro 4:

  • Microsoft Surface Pro 4 Type Cover : verlicht toetsenbord met magnetische kliksluiting
  • Microsoft Surface Dock: transformeer je Surface in een desktop-pc
  • Penpunt kit: kies een penpunt die bij je past
  • Een mooie hoes of sleeve voor onderweg

Wil je de Surface Pro 4 graag even testen? Mobile Access heeft een demotoestel beschikbaar. Vraag ernaar bij uw Account Manager of Internal Sales.Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting