Nieuwe Toughbook CF-20: twee delen, één geheel

03 april 2016

De Panasonic Toughbook CF-20 is de eerste volledig robuuste detachable notebook ter wereld. Door de voordelen van een tablet en laptop te combineren biedt de CF-20  mobiele professionals ongeziene flexibiliteit. Zo kan u de CF-20 gebruiken op wel 6 manieren om tegemoet te komen aan al uw professionele noden.

Dankzij het touchscreen dat met handschoenen kan bediend worden, een hot-swappable accuduur tot 14 uur en voertuig- en desktop-dockings is de Toughbook CF-20 een opmerkelijke robuuste mobiele tool voor zakelijk gebruik.

De Panasonic Toughbook CF-20 is vanaf januari 2016 beschikbaar.

Introductievideo CF-20: wat kan je er allemaal mee?Ontstaan vanuit feedback van de klant

Vergis je niet, de Toughbook CF-20 die eraan zit te komen is groot nieuws in de wereld van zakelijke computers – een nieuwsverhaal in twee delen zelfs. 's Werelds eerste volledig robuuste detachable notebook, die uit zowel een notebook als een tablet bestaat, zal een hoofdrol gaan spelen in de steeds populairder wordende categorie van hybride apparaten. Het apparaat kan op allerlei verschillende manieren worden gebruikt – bijvoorbeeld als notebook, als tablet, in de presentatiestand, in tentmodus of opgehangen aan de handgreep – en heeft opvallende mogelijkheden waardoor deze robuuste computer veelzijdiger en krachtiger dan ooit is.

De 6 verschillende manieren waarop u de CF-20 kan gebruiken (vanaf 00:45)


Voor wie is de CF-20?
Medewerkers die buiten de standaard kantooromgeving werken, zoals onderhouds- en servicemonteurs bij nuts- en telecommunicatiebedrijven, medewerkers van defensie, overheids- en hulpdiensten, experts van verzekeringsbedrijven, fleet management en autoverhuurbedrijven.

De Toughbook CF-20 in actie


Technische details:

 • Intel® Core™  m5-6Y57 vPro™ processor

 • Windows 10 Pro

 • Intel® HD Graphics

 • Nieuwste IPS outdoor schermtechnologie

 • 10,1-inch WUXGA-scherm (1920x1200) met hoge helderheid (tot 800 cd/m²)

 • Capacitief multi-touchscherm met 10-vingerbediening, kan bediend worden met handschoenen

 • Optioneel met IP55 gecertificeerd digitiser scherm

 • Valbestendig tot 120cm*

 • Water- en stofbestendig (IP65)*

 • Accuduur tot 7 uur (MobileMark™ 2007)

 • Accuduur tot 14 uur met 2de accu (MobileMark™ 2007)

 • Hot-swappable accu die door de gebruiker kan worden vervangen

 • Flexibele configuratiepoorten (seriële poort, smartcardlezer, 2D barcodelezer)

 • Ultralicht ontwerp - weegt ongeveer 1,76kg

 • 3 jaar standaardgarantie

Interesse? Wij geven u graag meer informatie!
Neem contact op via sales@mobileaccess.beSchrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting