HP terugroeping en vervanging van notebookbatterijen

10 februari 2017

HP-Battery-recallIn januari 2017 kondigde HP in samenwerking met verschillende overheidsinstanties een uitbreiding aan van het in juni 2016 aangekondigde wereldwijde vrijwillige veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van bepaalde notebookbatterijen.

De defecte batterijen zijn tussen maart 2013 en augustus 2015 wereldwijd geleverd bij bepaalde HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebooks, en/of verkocht als optie of als reserve, of geleverd als vervanging via onze Ondersteuning. De batterijen kunnen oververhitten en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten.

Omdat deze batterijen brand- en verbrandingsgevaar opleveren, is het essentieel dat u de batterij controleert en het gebruik van betreffende batterijen onmiddellijk staakt. Klanten kunnen de notebook zonder batterij blijven gebruiken door de notebook aan te sluiten op een externe voedingsbron.

De voornaamste zorg van HP is uiteraard de veiligheid van haar klanten. HP maakt proactief melding bij klanten en verstrekt gratis een vervangende batterij voor elke batterij waarvan is geverifieerd dat deze betrokken is. Voor klanten die over tien of meer batterijen beschikken die mogelijk betrokken zijn, heeft HP een proces ingesteld om de validatie en het bestelproces te vergemakkelijken.

Opmerking: Niet alle batterijen in alle HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebooks zijn betrokken.

De uitgebreide informatie over hoe dit in zijn werk gaat en welke batterijen hiervoor in aanmerking komen, kan u lezen op deze link: https://h30686.www3.hp.com/?lang=nl-NL


Heeft u hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Info@mobileaccess.be of 03 870 68 00
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting