De nieuwe Windows 10 verandert alles

07 augustus 2015

De ontwikkelingsreis van Microsoft gaat alsmaar verder. Dit betekent een hele reeks veranderingen, waaronder een betere beveiliging. Met steeds meer cyberdreigingen om elke virtuele hoek, heeft Microsoft ervoor gezorgd dat Windows 10 de technologie levert waarmee u uw bedrijf kunt beschermen tegen moderne beveiligingsbedreigingen. 
Windows10_Start-menu
Niet alleen de muren worden hoger, maar de beveiliging wordt op elk niveau versterkt om uw apparaten, gebruikersidentiteit, gegevens en netwerkverbindingen te beschermen. Windows 10 introduceert het Microsoft-paspoort (youtube) en Windows Hello (youtube)

Organisaties kunnen hun wachtwoorden inruilen voor sterke meervoudige verificatie via een pincode of een biometrische identiteit die beschikbaar is voor iedereen op hun netwerk, ook voor de apparaten zelf.

Windows 7 is niet meer bestand tegen de huidige beveiligingsbedreigingen, maar met Windows 10 bent u verzekerd van bescherming tegen een grote cyberaanval.

Vergelijk zelf Windows 7 met Windows 10 - veiligheidstabel

Meer informatie over Windows 10?
Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

 
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting