De strategische toekomst van uw infrastructuur

10 november 2015

Vandaag de dag heerst er een onzekerheid omtrent de toekomstplannen van uw infrastructuur. Denk maar aan de evolutie van huidige projecten, het opzetten van toekomstige projecten en de wijzigingen die er in de loop der tijd zullen zijn. Deze problematiek is niet enkel bij u van toepassing, de IT vereisten voorspellen is bijna onmogelijk. Zeker als men rekening houdt met het feit dat de applicaties meer vereisen, de markt overspoelt met het aanbod van middelen en de kosten hiervan. Welke verandering u ook wenst door te voeren, de data moet altijd ter beschikking zijn. Downtime is not an option.

Data Fabric: the future of Data managementWilt u de vrijheid hebben om de juiste beslissingen voor uw bedrijf te nemen? Innovatieve manieren toepassen om uw IT flexibel te maken zonder de controle over uw data op te offeren? De Data Fabric van NetApp biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle beschikbare middelen zijnde Flash, SAS, SATA en de cloud. Hierbij kan u uw data vlekkeloos beheren of deze nu intern, bij een service provider of een bij een hyperscaler (Amazon, Azure of Softlayer) is. Door onze wereldwijde samenwerkingen met service providers en hyperscalers, bent u zeer flexibel omdat u op NetApp technologie werkt doorheen de keten waardoor een data lock-in vermeden wordt.

Het is vanzelfsprekend dat als u keuzes maakt dat u rekening houdt met controle, beveiliging en kostenbesparing. Vandaar dat een krachtige managementtool, die u input geeft omtrent uw infrastructuur, een must is. Dit inzicht laat u namelijk toe om te optimaliseren waardoor deze investering snel terug verdiend is. Flash is kostenbesparend. Niet alleen verbetert dit de response tijden maar het laat ook toe om meer uit uw systeem te halen waardoor u misschien wel kan besparen op enkele kostelijke licenties. Uiteraard mag cloud niet ontbreken. Kan die specifieke applicatie of workload niet in de cloud? Is de archiving niet goedkoper in de cloud?

Er zijn oorzaken genoeg waarom uw data corrupt kan zijn. Vandaar dat het beschermen van data cruciaal is want time is money. De overweging tussen recovery time en recovery point is iets waar een bedrijf niet licht mag over gaan. Een backup kan goedkoop zijn maar wat zijn de kosten als het bedrijf hierdoor enkele dagen niet kan produceren? Vandaar dat een disaster recovery plan vitaal is.


Al deze opties zijn mogelijk bij NetApp.
Kijk daarom voor meer informatie op http://www.netapp.com/uk/campaigns/data-fabric

Neem ook een kijkje naar de infographic van Data Fabric Benefits

 

 

 


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting