Gartner noemt Sophos een leider voor Endpoint Protection Platforms

08 maart 2016
Thumb_SophosEndpointProtection

Als Sophos Gold Partner is Mobile Access verheugd te melden dat Gartner Sophos heeft gepositioneerd als een leider in het Gartner Quadrant voor Endpoint Protection Platforms, voor het negende achtereenvolgende jaar.

Het rapport bespreekt de verschillende geïntegreerde technologische mogelijkheden die nodig zijn voor een succesvolle bescherming van endpoint platform. En hoe vertrouwen op één enkele eigenschap in security - zoals signature technologie - te riskant is.

Door hun aard, kan signature technologie alleen de reeds bekende bedreigingen detecteren. Dit maakt het noodzakelijk dat elk endpoint platform meerdere mogelijkheden heeft om de best mogelijke bescherming te bieden.

Bij Sophos is de Next Generation Technology ingebouwd in hun Endpoint Protection oplossing. De Sophos System Protector brengen al die functies samen - zoals kwaadaardig verkeerdetectie, download reputatie, gedragsanalyse, en pre-uitvoering file analyse. De System Protector neemt de juiste beslissingen en geeft u de beste Endpoint Protection mogelijk.

Sophos Security Heartbeat Technology maakt het mogelijk om het netwerk en het eindpunt met elkaar te verbinden en contextuele informatie uit te wisselen. Dus uw veiligheid is niet alleen gebaseerd op de kennis van uw endpoint, maar zelfs van wat er gaande is op het volledige netwerk.

Lees het volledige rapport

Meer informatie over Sophos & Endpoint Protection?


Neem contact op!


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting