Aerohive lanceert nieuwe 802.11ac Wave 2 access points

06 juni 2016

Thumb_AerohiveWave2accesspointsAerohive kondigt nieuwe cloud managed 802.11ac Wave 2 access points aan: AP250 en AP245X. Met deze release brengt Aerohive de meest flexibele wireless infrastructuur uit op de zakelijke markt.

Voortdurende veranderingen in de markt en nieuwe IoT-apparatuur (Internet-of-Things) dagen bedrijven uit om klanten en apparaten een goede netwerkinfrastructuur te bieden, rekening houdend met de connectiviteitsbehoeften in de toekomst. Om aan de toenemende vraag naar connectiviteit te voldoen, introduceert Aerohive de cloud managed access points: AP250 en AP245X.

Beide cloud managed access points hebben volgende eigenschappen:

  • mogelijkheden op enterprise-niveau;

  • optimale draadloze functionaliteiten, werkend op de bestaande 802.af PoE-standaard (Power over Ethernet) voor bekabelde infrastructuur;

  • geïntegreerde Bluetooth Low Energy (BLE);

  • gebouwd op de RF-IQ technologie van Aerohive;

  • USB-poort om locatiegebaseerde diensten te verbeteren;

  • additionele mogelijkheden voor draadloze verbindingen met IoT- en andere apparaten.

 

Aerohive AP250

Aerohive’s nieuwe AP250 access point zorgt voor de meest flexibele wireless infrastructuur. De software-selectable radio’s maximaliseren het rendement door beheerders de mogelijkheid te geven om te kiezen voor overdracht op 2.4GHz en 5GHz of dual 5GHz. Wanneer deze geïntegreerd wordt met een volledig netwerkontwerp kan de selectie van de dual 5GHz-modus de netwerkcapaciteit verdubbelen.

De AP250 is de enige Wave 2-oplossing en BLE-oplossing die in dual 5GHz-modus werkt zonder een compromis te doen op prestatie en zonder upgrades van PoE-switches.

Aerohive AP245X

De AP245X levert Wave 2 met externe antennes en een ontwerp dat geschikt is voor gebruik in uitdagende omstandigheden, zoals magazijnen, productievloeren en bij extreme temperaturen.

Aerohive HiveManager NG

HiveManager NG (Next Generation), het netwerkmanagementplatform van Aerohive, is ontworpen voor schaalbaarheid op enterprise-niveau en is beschikbaar voor private of public cloud implementaties. De nieuwe release is ontworpen voor on-premise implementaties tot 20.000 access points. Het platform biedt centraal beheer en krachtige functionaliteiten die enterprises nodig hebben, gecombineerd met een gestroomlijnde gebruikerservaring en versimpelde troubleshooting.

Aerohive zorgt met de nieuwe access points voor een complete oplossing voor unified wired of wireless cloudnetwerkmanagement. Klanten werken vanuit één dashboard met verbeterde zichtbaarheid, gecentraliseerde controle en verminderde kosten en complexiteit.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via sales@mobileaccess.be
of het nummer 03 870 68 00

 

 


Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting