Veeam Availability Suite 9.5: meest schaalbare upgrade tot nu toe

07 december 2016

Veeam-9.5Veeam Software, leverancier van backup, restore en availability oplossingen, lanceert Veeam Availability Suite versie 9.5. Deze is ontwikkeld voor bedrijven die een ongestoorde bedrijfsvoering nodig hebben, nu zij virtualisatie en Cloud technologieën omarmen.

De laatste versie is een integraal onderdeel van het Veeam Availability Platform voor de Hybrid Cloud. Die luidt een nieuw tijdperk in voor wat betreft schaalbaarheid en prestaties. Versie 9.5 biedt 175 nieuwe features die zijn ontwikkeld om klanten meer wendbaarheid en flexibiliteit te bieden. Hetgeen nodig is aangezien steeds meer bedrijven hun investeringen in moderne storage, hyper-converged systemen en de hybrid cloud exponentieel willen uitbreiden.

De eisen van nieuwe virtual-computing- en Cloud businessmodellen blijven steeds evolueren. De kosten van downtime voor een doorsneebedrijf zijn inmiddels gestegen naar gemiddeld meer dan honderdduizend dollar per uur. Bedrijven zoeken dus echte beschikbaarsheidsoplossingen die recovery time daadwerkelijk verbeterd en zorgen voor meer efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid binnen de totale bedrijfsvoering.

Innovaties binnen Veeam Availability Suite 9.5 zijn onder meer:

  • Nieuwe uitbreidingen op het gebied van schaalbaarheid

  • Nieuwe geavanceerde ReFS-integratie

  • Bedrijven kunnen nu hun private-cloudplatform en enterprise-applicaties moderniseren door de eerste volledige integratie met Microsoft-datacentertechnologieën, zoals Windows Server 2016 en Microsoft Hyper-V 2016, Nano Server en Storage Spaces Direct.

  • Nieuwe Direct Restore naar Microsoft Azure voorziet in het restoren in de cloud van Veeam-back-ups ter ondersteuning van de 'cloud first'-strategie van Veeam.

  • Veeam Backup voor Microsoft Office 365 verkleint het risico om de toegang tot uw Exchange Online-e-mailgegevens te verliezen en garandeert beschikbaarheid voor uw gebruikers.
     

Meer informatie over Veeam Availability Suite 9.5?
Stuur ons een mail en we nemen contact met u op!
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting